Mus i veggen: Hvordan bli kvitt dem

Du kan ha et problem med mus i veggene dine av flere årsaker. Ved å tygge på ledninger og gips, kan mus skade hjemmet ditt. I tillegg til hantavirus kan de spre salmonella og hantavirus. Mat og overflater kan bli forurenset av museskitt, og mus i veggene kan lage mye støy og forårsake alvorlige problemer.

En museinfestasjon i veggene dine bør løses umiddelbart for å forhindre ytterligere skade og sykdomsspredning. For fjerning av mus kan du leie et skadedyrfirma eller gjøre det selv. Så snart du oppdager problemet, bør du iverksette tiltak.

Hvordan ser mus ut?
48416531 2369131613119663 7560737729252687872 n

Grå eller brunpelsede mus er små gnagere. Med spisse neser, lange haler og store ører er de lette å kjenne igjen. De fleste mus lever i åker eller skog, men de kan også finnes i boliger og andre bygninger. En mus kommer vanligvis inn i et hjem gjennom et gap i veggen eller langs gulvet. Det er mulig for dem å bygge reir ved hjelp av isolasjon eller andre materialer de finner i vegger, krypkjeller, loft eller garasjer.

Matkilder inne og ute er attraktive for mus. Disse matkildene kan omfatte:

-Søppelplass for mus
– Skap og pantry som mus kommer inn i
I fravær av en matrett for kjæledyr kan mus lett få tilgang til den

Musene kan også tygge på ledninger eller andre deler av huset, noe som fører til skade. Du trenger ikke bekymre deg for mus!De er ofte en alvorlig plage. Det er mulig å eliminere dem på en rekke måter.

Det er 5 måter å drepe mus i vegger på

En mus i veggen kan forårsake mange problemer, og det er ikke så lett å bli kvitt dem. Du kan bli kvitt mus fra veggene dine ved å gjøre et par ting for å musesikre hjemmet ditt.
Beskytt veggene dine mot mus

I hjemmet og andre strukturer kan mus være ekstremt vanskelig å kontrollere. Utrolig små mellomrom kan presses gjennom av dem. For å bygge et rede og begynne å avle i en bygning, kan mus presse seg gjennom et hull på størrelse med en krone.

Mus kommer inn i hjemmene ved å krype gjennom hull i vegger, under sidekledninger og rundt fundamenter. Sørg for at eventuelle sprekker eller hull rundt utsiden av hjemmet ditt er forseglet for å hindre mus i å komme inn. Sørg for at kryperommet og loftsventilene er grundig rengjort hvis det kommer mus inn i veggene dine. For å tydelig se eventuelle skader på ventilene, bruk en lommelykt. Er garasjen din en yngleplass for mus? Sørg for at garasjeporten er fri for hull og hull, og at de tetter tett.

Bruk av sprayskum for å tette hjem mot mus er populært, men det er ikke ideelt for gnagerkontroll. Det er ikke effektivt for å holde mus ute av vegger når du bruker sprayskum, siden dyr kan tygge gjennom det akkurat som popcorn. Bruk stålull i stedet for skruer for å fylle ut hull eller fest nettinglapper over inngangspunkter. 1/4 maskinvareklut bør gjøre susen hvis nettinghullene dine er små nok.
Huseiere bør unngå å tiltrekke seg mus

Variasjonen av matkilder tilgjengelig for mus tiltrekker dem. De regnes som opportunistiske matere, noe som betyr at de vil spise omtrent alt de kan finne.

Få mer info kan du se her Utendørs spiser mus:

-Insects
-Frukt og grønnsaker
-Seeds
-Compost
-Trash
Dyre- eller fuglelik er grove (æsj!).

Når mus kommer inn i hjemmet ditt, spiser de mat som er utenfor, inkludert:

-Cereals
-Pet food
-Bread
-Cheese
-Meats

Å holde innendørs- og utendørsrom rene bidrar til å holde mus unna, så pass på at du ikke legger igjen matrester.

Husk i tillegg muligheten for vannkilder som tiltrekker mus til hjemmet ditt. Til syvende og sist kan mus få tilgang til dine indre rom gjennom vegger, krypkjeller osv., hvis de tiltrekkes av landskapet. Mulige vannkilder inkluderer:

Vanninventar i gården, som dammer
Det kan være en lekk hageslange (eller til og med en vanningsslange)
– Skadede eller lekkende rør
-Dyriske vannretter

Plasser feller

Hvis du vil gå videre med dette trinnet, er det helt nødvendig å vite om du har med mus eller rotter å gjøre. Det er viktig at du kun bruker snapfeller hvis du har rotteproblemer, ellers du vil ikke være i stand til å drepe rottene, men vil skremme dem mye og lære dem at feller er farlige. I dette tilfellet vil de bli på vakt mot alle feller, og det vil bli vanskeligere å eliminere dem.

Det er viktig å bli kvitt et museproblem hvis det er alvorlig. vurdere å bruke limfeller. Fellene anses å ikke være like humane som andre, men andre feller må tømmes hver gang de fanger noe. For å fange flere mus, kan limfeller være svært nyttige når de plasseres én gang.

Hvis du ikke er sikker på om de er rotter eller mus, kan det være lurt å snakke med et lokalt skadedyrfirma.

Ring proffene

Et erfarent skadedyrbekjempelsesfirma anbefales hvis du har et museproblem som virker spesielt forvirrende eller hvis du tror at gift eller annen kjemisk kontroll kan være nødvendig. Et feil plassert agn kan utgjøre en trussel mot det lokale dyrelivet. Agnet bør oppbevares på låste, forankrede stasjoner slik at barn, kjæledyr og andre dyr ikke får tilgang til dem.