Bli kvitt mus i vegger og krypkjeller

En muses hjem er ofte et skjult område i et hjem.De bor blant annet i oppbevaringsbokser, loft, hems og vegginteriør. Det er noen mus som er i stand til å komme gjennom svært små åpninger i vegger, gulv og fundamenter. De er ekstremt vanskelige å bli kvitt etter å ha kommet inn i boliger.

I dagslys forlater mus som lever i vegger sjelden reirene sine. Det er tydelig at de er tilstede ved at de gnager og klør. Huseiere bør identifisere skadedyrene sine som mus før de prøver utryddelsesmetoder. En tilpasset behandling kan også være nødvendig for å kontrollere andre skadedyr innenfor vegger.

Museangrep etterlater ofte avføring og spor. Det er hull i vegger, gulv, tak og fundament også. Som mus hekker og fôr, forårsaker de betydelig skade på menneskelig mat og treoverflater. Musebitt eller tyggemerker er ofte synlige i disse områdene.

Matsøkende gnagere dukker opp fra vegger. Ved hjelp av feller er huseiere i stand til å fange eller drepe mus på dette tidspunktet. Det er også mulig å lokke mus ut av vegger med matagn. Feller som er fjærbelastede, limfeller og levendefangstfeller kan kjøpes kommersielt. Det er noen feller designet for å drepe fangede gnagere, mens andre krever at huseiere slipper ut mus i det omkringliggende miljøet.

Ideelt sett bør feller plasseres i nærheten av mus-infiserte områder og riktig plassert for å være effektive. Ofte plasserer huseiere feller feil, noe som resulterer i ineffektive feller, samt en risiko for kjæledyr eller barn hvis de har tilgang til dem.

MiceAdorableSiamese2
Mus er vanskelige å håndtere uten kunnskap, opplæring og ekspertise fra fagfolk.